Kathleen Aerts Reisbureau

Van en door lokale specialisten. Met Roadtrippers of the Sun vertelt ze over haar leven daar en hoe ze momenteel de coronacrisis ervaart.


Wild Eye Destinations And Photographic Wild Eyes Eye Photography Travel Companies

Van een definitieve verhuizing naar Zuid-Afrika is geen sprake.

Kathleen aerts reisbureau. Kathleen Aerts in een vorig leven nog K3-zangeres runt in Zuid-Afrika al enkele jaren een reisbureau maar daar komt binnenkort een guesthouse bij. Met die kennis stellen we ongeëvenaarde kwaliteitsreizen naar Afrika samen. Kathleen Aerts kennen we natuurlijk allemaal als voormalig zangeres van de populaire meidengroep K3.

Kathleen Aerts verliet jaren geleden de showbizz-wereld in België voor een leven als touroperator in Zuid-Afrika. Ben jij benieuwd naar dit heerlijke optrekje. Enkele jaren geleden ruilde ze.

En bovendien niet zo duur als je zou denken. Kathleen Aerts runt in Zuid-Afrika al enkele jaren een reisbureau maar daar komt binnenkort een guesthouse bij. Kathleen Aerts in een vorig leven nog K3-zangeres runt in Zuid-Afrika al enkele jaren een reisbureau maar daar komt binnenkort een guesthouse bij Kathleen Aerts heeft via de uitgever van het boek Lannoo laten weten voor onbepaalde tijd naar Zuid-Afrika te vertrekken met haar familie.

Kathleen Aerts 43 ex-K3tje met een eigen reisbureau in Zuid-Afrika laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. Het gaat goed met Kathleen Aerts 42. Beleef de lokale cultuur Kom op adem op idyllische zonovergoten stranden.

Klein genoeg om het gezellig te houden en groot genoeg om enkele vrienden met gelijkaardige interesses te ontmoeten. Ze runt er samen met haar man Steven het reisbureau StievieWonderTours. Nu droomt ze ervan om een luxueus en idylissch guesthouse te kunnen openen.

Alle soorten reisgezelschappen ook met kinderen. In onze rubriek Centen percenten die. Proef de lokale gastronomie bezoek adembenemend mooie stukjes natuur spot wilde dieren op een spannende safari.

In onze groepsvakanties geniet je van een goed gevarieerd programma. Tijdstip en aantal personen zelf te kiezen. Samengesteld volgens jouw budget.

De Vlaamse en haar man verruilden onze zuiderburen voor Zuid-Afrika waar ze een beeldige guesthouse hebben geopend. View the profiles of people named Kathleen Aerts. Wij wonen in Zuid-Afrika en zijn zelf verzot op reizen.

AfrikDelux bestaat uit een enthousiast gepassioneerd team van zeer ervaren reisexperten die alle highlights maar ook de. TV Kathleen Aerts 42 heeft haar hart niet verloren in de discotheek zoals ze ooit zong met K3 maar wel aan Zuid-Afrika. AfrikDelux is het reisbureau van Kathleen Aerts voormalig K3-lid en haar man Steven zelf woonachtig in Zuid-Afrika.

Laten we maar zeggen. Na het immense succes van StievieWonderTours richtten ze een tweede reisbureau op gespecialiseerd in gepersonaliseerde luxe-ervaringen naar Afrika. After the immense success of StievieWonderTours they founded a second travel agency specialising in personalised luxury experiences to Africa.

Niet lang nadat Kathleenbesliste om uit K3 te stappen verhuisde ze naar Zuid-Afrika. Beleef de wereld in één land. StievieWonderTours is het reisbureau van Kathleen Aerts voormalig K3-lid en haar man Steven.

De voormalige K3-zangeres woont tegenwoordig met. Een droomreis naar Afrika volledig uitgestippeld volgens jouw wensen. Nu droomt ze ervan om een luxueus en idylissch guesthouse te kunnen openen.

Kathleen Aerts is gelukkig met haar nieuwe leven dat zij heeft opgebouwd in Zuid-Afrika. Wij wonen in Zuid-Afrika en zijn zelf verzot op reizen Ex-K3-zangeres Kathleen Aerts heeft afscheid genomen van haar mama die leed aan jongdementie. Ga benjispringen duiken met haaien of ziplinen en laat de adrenaline pompen.

Villa Zuid-Afrika toont alle stappen in. Zangeres Kathleen Aerts woont sinds 2015 in Zuid-Afrika waar ze samen met haar man Steven een succesvol reisbureau runt. Adembenemende safaris in uitgestrekte wildparken en privé-reservaten Spot wild e dieren olifanten leeuwen giraffen zebras walvissen neushoorns in hun natuurlijk habitat.

De knappe blondine verliet jaren geleden de band om een nieuwe start te maken aan de andere kant van de wereld. Zelf rijden of met gidschauffeur. AfrikDelux is the travel agency of Kathleen Aerts and her husband Steven who live with their two sons in South Africa.

Join Facebook to connect with Kathleen Aerts and others you may know. Dan zou je even. Het ex-K3tje vertrok enkele jaren geleden naar Zuid-Afrika en opende er met haar man Steven Van Hoof 35 een reisbureau.

Daar bouwde ze samen met haar man Steven hun droomhuis en openden ze een reisbureau. StievieWonderTours is het reisbureau van Kathleen Aerts voormalig K3-lid en haar man Steven. AfrikDelux consists of an enthusiastic passionate team of highly experienced travel experts who know all the highlights but also.

Facebook gives people the power.


Pin Op Frankrijk


Jules Zomer Thema Zomer Vakantie


Pin On Kathleen Aerts


Wild Eye Destinations And Photographic Wild Eyes Eye Photography Travel Companies


Wild Eye Destinations And Photographic Wild Eyes Eye Photography Travel Companies


South African National Parks Sanparks Official Website Accommodation Activities Prices Reservations National Parks Tourism Services South African


Zuid Afrika Droomreis Op Maat Kathleen Aerts Afrika Zuid Afrika Reisbureau


Wild Eye Destinations And Photographic Wild Eyes Eye Photography Travel Companies


Wild Eye Destinations And Photographic Wild Eyes Eye Photography Travel Companies

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Kathleen Aerts Reisbureau"

Posting Komentar